2015-07-02 11:59:57

2011-03-15 10:52:20

2013-12-11 21:40:17


За всички жени, които все още се опитват да разберат мъжете


За всички жени, които все още се опитват да разберат мъжете
 2015-04-19 14:24:30

Жени знайте, че:

Всички мъже мразят израза: - Трябва да си поговорим за отношенията ни!

Да се омъжиш за разведен мъж е не чак толкова зле. Знае се, че на земята мъжете са по – малко на численост отколкото жените. Всеки недосигащ ресурс, трябва да се използва повторно!

Почти всички мъже ненавиждат пазаруването. По тази причина щандовете с мъжко облекло се намират на първия етаж – точно на две крачки от входа!

Мъжете са самоуверени хора. Докато зяпат мача по телевизията – някои смятат, че ако се концентрират дълбоко и силно – ще помогнат на любимия си отбор.

Как да познаете, че мъжът Ви има сериозни намерения? Просто е - ако Ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – знайте, че той е човека!

Мъжете много обичат да готвят на дървени въглища, харесва им сготвеното на огъня.

Мъж с обица на ухото е по – готов за встъпване в брак! Защо? Ами те вече са изпитали болка и второ – вече знаят как се купуват украшения!

Мъжете сутрин обичат първи да видят вестника. Мисълта, че вестникът не е първият, носи пагубно въздействие на тяхната психика за целият ден!

Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли.

Менопаузата при мъже е доста по – интересна от менопаузата при жени. Когато мъж е в менопауза – почва да сваля млади гаджета и кара мотори! а жените - просто надебеляват!

Изследвания сочат, че средната температура на мъжете е по – висока от тази на жените.

Жените се отнасят към дрехите в пъти по – сериозно, отколкото мъжете. Няма мъж, от който ще чуете: О, Боже! Още един мъж, който е със същия черен костюм като моят на тази вечеря! Трябва да си тръгвам!
- Няма такъв!

Четирима или над четирима мъже, като се съберат, 100% темата им на разговор е спорт - 100%

Ако един мъж каже - Ще ти звънна - това, че не е звъннал - не означава, че е забравил или е загубил номера ти! Означава, че НЕ иска да ти звънне!

Мъжете обичат телефоните с много копчета. Това ги кара да се чувстват важни.

Мъжът не обича да губи във нищо!

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com