2015-02-08 14:07:52

2011-03-29 17:48:48

2015-06-03 22:13:55


Създадоха прасета с вкус на уиски


Създадоха прасета с вкус на уиски
 2015-04-24 20:46:23

За любителите да похапват свинско месо и да пият уиски е намерен начин да се комбинират двете неща. В американският щат Айова вече е подхваната инициатива за създаване на специална порода прасета, които ще имат вкус на уиски.
Идеята е на местната фабрика за спиртни напитки – Templeton Rye Distillery, които са решили, че пържоли с вкус на уиски е много добра идея и ще се хареса на хората. Ръководството на компанията вече е осигурило 25 прасета, които ще бъдат хранени по специална диета, която включва ферментирали ръжени зърна основната съставка на ръженото уиски.
Така, според Templeton Rye Distillery, когато прасетата пораснат и достигнат до трапезата, те няма да имат вкус на традиционното свинско месо, а на уиски. Основателят на фабриката – Кийт Керкоф коментира, че до този момент никой не е опитал да създаде нещо подобно.
Идеята наистина си я бива, дори няма да му се налага да прави реклама, тъй като редица дистрибутори вече са се свързали с него, за да го питат кога ще са готови прасетата. Изненадващо или не, но идеята на Керкоф му е дошла докато е бил на маса с приятели, като е помислил, че ще му е много вкусно „хем да хапва, хем да пийва.
Още Кийт Киркоф си спомня една мисъл на баща му, която гласи следното: Всичко хубаво се случва след 12 на обед.

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com