2015-04-15 21:43:39

2015-02-03 14:02:22

2011-10-12 21:38:14


Флирт е най-силното оръжие в любовта


Флирт е най-силното оръжие в любовта
 2015-04-26 00:05:46

Ето няколко най-интересни факта за флирта:
1. Има много сигнали, по които да познаеш, че някой си пада от теб. Точният им брой е 52, а косата е най-често срещаният.
2. Оказва се, че по-голямата част от хората флиртуват често сутрин в градския транспорт или по задръстванията. Над половината шофьори признават, че се опитват да привлекат вниманието на срещуположния пол в друг автомобил и една трета от тях успяват да се уредят с първа среща.
3. Вярваш или не, флиртът на някои места е забранен. Например, в Ню Йорк има закон, според който, ако мъж бъде прекалено нахален спрямо жена, той може да бъде глобен с минимум 25 долара.
4. Забавен факт от далечното минало е и, че във Викторианската епоха ветрилата са били начинът, по който дамите са изпращали любовни сигнали до джентълмените. Така, ако аксесоарът е поставен близо до сърцето, значи жената е впечатлена. Ако е доближено до устните - подканва към целувка, а ако лицето е скрито - е лудо влюбена.
5. Ако преди флиртът е бил лице в лице с тайни сигнали, днес близо половината от интернет потребителите търсят любовта онлайн.
6. Най-масов инструмент за флирт, обаче, се оказват SMS-ите.
7. Интересен факт е и, че често мъжете бъркат приятелското отношение на жената с флирт. Погрешно на схващанията, че обикновено жените имат развинтено въображение, над 40% от господата всъщност бъркат приятелството с любовта.
8. Друго проучване сочи, че сред най-големите грешки при свалките е това, че прекалено много разчитаме на погледа да ни издаде. И все пак – очите са силно оръжие за успешен флирт.
9. Дори животните флиртуват! Едни се подушват, други се боричкат, а трети, като рибките, например, плуват по определен начин, за да привлекат вниманието.
10. Най-хубавото от всичко си остава това, че флиртът е универсален. И независимо дали става въпрос за хора, които живеят в България, САЩ или Куба, когато става дума за любов, сигналите са ясни – усмивки, палав поглед, игра с косата и закачлив смях.

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com