2011-03-30 20:24:30

2011-04-04 09:29:03


Писмо до Радка 😂😂😂


Писмо до Радка 😂😂😂
 2019-02-08 18:03:34

Писмо до Радка

"Радке, веки си купихме парламент - обширен и пространствен, покрит с лъскав паркет. Купихме си и самопръскачка за переля и паужините. Като дадем свинете, дето ги гуим за Родопа ще си купим кола "Орел" или "Семка". Май ще бъде "Семка", понеже "Орело" не го бива.
Купихме си нафтена печка, ладилник и на детето лакардион. Пък на балкона си имаме леандре и фекус. Куфнята цялата е обезпечена с финансови плочки. Да видиш какви сервизи имаме, какво удобничество. Имаме един сервиз, в който си изхождаме всички нужди. И в най-големия студ си влазям, хич не ме е еня, сядам си удобническата и даже понякога си прочитам писанията, или си навивам кълбетата за чергите. Ама то не е като на село, дето одифме зад плевника в оня ми ти студ, да ти замръзне задника. Еле порцелановата му чиния, иде ти да вземеш лъжицата та да сърбаш от нея. Думам на Гатя да си гупиме путьойли за ола, та га седне чиляк, задника му да потъне на меко, га че е седнал някому на пъпа. Пък той ми дума "Умно кажеш Миче, ама това ке стане по-нататък, защото сега имаме финансово разстройство и не сме възможни".
Ела ми Раде на гости, арабийската ша та посрещнем. Ша си облека писуара на гюлевите цвекя, па той е дълъг ча до питети и съ влачи пу земята.
Раде, га ме търсиш, Марийка нема да ме търсиш, Мери ша ма търсиш – тъй ми е пиздонима на обръщението, знаят ма из цялата маалъ и в квартала. Из града си създавам публичност..."
- Твоя верна Мери

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com